De el se tem proprietarii parcurilor de distracții (Video)

De: Marian Andrei / 05.09.2012, 16:53
Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Detroit, SUA, este spaima stand-urilor parcurilor de distracții deoarece are talentul de a câștiga fiecare joc în parte, plecând acasa cu zeci de premii, la fiecare vizită.

Peter Drakos, un vâzător de mașini din Detroit, Michigan, în vârstă de 64 de ani, a descoperit de mic copil că are un talent unic de a câștiga la fel de fel de jocuri de precizie, similare celor din parcurile de distracție. 

Pentru cei care credeau că aceste jocuri sunt măsluite ca să nu câștigi, iată că Peter pleacă de fiecare dată cu zeci de premii și animăluțe de pluș, după o vizită într-un parc de distracții.

Din cauza lui peter Drakos, multe circuri și parcuri de distracții din SUA au pus limitare pe numărul maxim de premii pe care cineva le poate câștiga.

Peter și-a dezvoltat în timp talentul, învățând să joace la toate stand-urile încorporând științe precum fizică, geometrie spațială și inginerie pentru a desluși secretele fiecărui joc în parte.

Drakos declară că de-a lungul anilor el a donat la diverse organizații peste 250.000 de jucării de pluș, bătrânul neavând ce să facă cu ele și nici unde să le depoziteze.