De la bolizi de lux la camioanele sau tuktuk-urile din “Asia Express”

De: Cristiana Trifu / 08.02.2018, 16:19
De la bolizi de lux la camioanele sau tuktuk-urile din “Asia Express”
„Asia Express”, show ce debutează luni, 12 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, a pus la grea încercare vedetele ce s-au încumetat să plece în această aventură. Cu doar 1 Euro pe zi, aceştia au avut de parcurs un traseu de peste 5000 de km, singura variantă posibilă fiind autostopul.

În aceste condiţii şi mijloacele de transport pe care le-au folosit au fost dintre cele mai diverse. De la bolizii de lux cu care erau obişnuiţi acasă, vedetele din Asia Express s-au trezit în camioane, tuktuk-uri, remorci sau chiar în portbagajul unor maşini. Adrenalina cursei i-a făcut să nu renunţe la nicio posibilitate de a parcurge un kilometru în plus, aşa că tot ce înseamnă deplasarea dintr-un punct în altul a fost un adevărat spectacol. Lora a ajuns la un moment dat în portbagajul unei maşini, Vica Blochina şi Daniela Crudu au mers inclusiv cu nişte mijloace de transport specifice locului, dar şi în remorca unei maşini pline cu capre, Liviu şi Andrei s-au trezit într-o maşină de cărat marfă, Ana Baniciu şi Raluk au călătorit şi ele în portbagaj şi prin tuktuk-uri, fraţii Moroşanu, Dorian şi mama, precum şi soţii Drăgulescu au aflat ce înseamnă transportul în comun în oraşele din Asia.

               Asia Express este călătoria şi experienţa vieţii pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără situaţii premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziţie un singur euro pe zi. Cum s-au descurcat în aceste condiţii, telespectatorii vor putea urmări începând de luni, 12 februarie, ora 20.00, la Antena1.