De la cireaşa de pe tort la… cartea de bucate!

Apropo.ro / 05.12.2009, 00:00
De la cireaşa de pe tort la... cartea de bucate!
Maestrul bucătar de la “Cireaşa de pe tort”, Horia Vîrlan, şi-a lansat cartea de bucate româneşti, preparate în stil propriu.

„Cartea ţine cont, pe cît se poate, de dieta secolului XXI, şi
este împărţită în patru capitole, fiecărui capitol corespunzîndu-i
un anotimp. Ineditul acestei cărţi constă in prezentarea
preparatelor şi in faptul că voi propune, la sfîrşitul fiecărui
capitol, cîteva liste de meniu pentru evenimentele care se
sărbătoresc în perioada respectiva”, a spus vedeta Prima TV.

Horia îşi continuă turneul prin ţară: 8 decembrie 2009 –
Piteşti, 9 decembrie 2009 – Sibiu, 10 decembrie 2009 – Deva, 11
decembrie 2009 – Timişoara, 17 decembrie 2009 – Ploieşti, 8
ianuarie 2010 – Suceava, 9 ianuarie 2010 – Bacău.