De la Hobbit la Hannibal: Richard Armitage intră în pielea unui criminal în serie

Apropo.ro / 14.01.2015, 09:54
 De la Hobbit la Hannibal: Richard Armitage intră în pielea unui criminal în serie
Richard Armitage este, cu siguranţă, preferatul multora după rolul lui din filmul "The Hobbit", care l-a propulsat în prima linie a actorilor britanici care joacă în filmele americane. Acum, el este gata pentru o nouă provocare, mai puţin eroică ca cea din filmul inspirat de cartea lui J.R.R. Tolkien: Richard Armitage a semnat pentru serialul "Hannibal", sezonul 3, unde va interpretă rolul unui criminal în serie.
Serialul „Hannibal” ( difuzat în România de AXN) a ajuns la cel de-al treilea sezon în Statele Unite. Personajul psihiatrului canibal Hannibal, intrepretat remarcabil de Mads Mikkelsen, continuă să impresioneze prin cruzimea, dar şi rafinamentul de care da dovadă în fiecare episod. Cu toate acestea, în sezonul 3, el va avea un rival pe măsură, celebrul Red Dragon, un ucigaş în serie care trebuie prins cu orice preţ. 
 
Pe lângă participarea lui Richard Armitage în serial, a mai fost anunţat şi faptul că actriţă Gillian Anderson, o apariţie sporadică în sezonul 2, va aparea pe tot parcursul actualului sezon. Acest lucru le da speranţa si fanilor lui Richard Armitage, care ar putea să-si vadă actorul preferat mai mult de şase episoade cât e prevăzut în acest moment.