De la scaunul de asistentă TV în România, la viaţa de lux din Dubai! Ce transformare de infarct!

Apropo.ro / 17.07.2018, 13:58
De la scaunul de asistentă TV în România, la viaţa de lux din Dubai! Ce transformare de infarct!
Rodica Miron a făcut o schimbare radicală în viaţa ei. A renunţat la scaunul de asistentă TV pentru o viaţă de lux în Dubai.

Rodica Miron a revenit în platoul de la „Răi da’ buni”, unde şi-a început cariera. Fosta lui asistentă tv, Rodica Miron, s-a întors în România şi a vorbit despre planurile pe care le are alături de iubitul ei.

„Mi-a fost dor de voi. Am o relaţie de doi ani. Mi-a oferit o siguranţă. Eu am suferit de singurătate de multe ori. Am avut familia departe mereu. Dacă doi oameni se iubesc, este egal cu o căsătorie. Am văzut 40 de ţări în patru ani, cel mai mult mi-a plăcut în Maldive şi am rămas dezamăgită de Bali”, a povestit Rodica Miron.

Fosta asistentă tv se iubeşte cu un britanic cu care are planuri serioase. Fosta asistentă tv intenţionează să îl aducă în România pentru a-i face cunoştinţă cu părinţii ei.

„Iubesc, sunt iubită, sunt fericită, cam de doi ani. Urmează (n.r. nuntă, copii). Mergem după cursul vieţii. Încă nu (n.r. inelul), dar am putea să facem un apropo. La început nu ne suportam, după care… Suntem ca şi suflete pereche”, a completat Rodica Miron.