De la un duet cu Carla’s Dreams la Radio Zu, pe scena „X Factor”

De: Cătălina Matei / 11.11.2016, 11:15
De la un duet cu Carla’s Dreams la Radio Zu, pe scena „X Factor”
Vinerea aceasta, pe 11 noiembrie, de la 20.30, Antena 1 difizează ultima ediţie de audiţii „X Factor”, astfel că de săptămâna viitoare se dă startul emoţiilor din Bootcamp. Ultimele voturi se împart vinerea aceasta, iar cei patru juraţi au parte de momente emoţionante, dar şi de revederi.

 Este şi cazul Adrianei Postovan, pe care solistul de la Carla’s Dreams o cunoaşte. Ba mai mult, cei doi au cântat împreună la Radio Zu. Puştoaica este cunoscută în special în mediul online pentru că a lansat pe Youtube un cover al cunoscutei piese „Eroina”, cu care a strâns sute de mii de vizualizări. Aşa se face că Adriana a ajuns în studioul lui Mihai Morar de la Radio Zu, unde a avut parte de o surpriză mai mult decât plăcută: idolul ei, solistul de la Carla’s Dreams, a venit acolo şi au cântat împreună. Cum se va descurca însă Adriana pe scena „X Factor”, ce va cânta şi ce vor avea juraţii de spus rămâne de văzut azi de la 20.30, la Antena 1. 

Ultima ediţie de audiţii a show-ului le aduce juraţilor şi reîntâlniri. Concurenţi care au mai fost şi în anii trecuţi la „X Factor” revin, de data aceasta decişi să facă o impresie şi mai bună. Este şi cazul unei asistente medicale care lucrează la o grădiniţă, dar care iubeşte spectacolul. Cabaretul va fi cuvântul de ordine pentru momentul ei, iar şpagatul cu care va încheia reprezentaţia va da naştere unui dialog spumos între juraţi. „Eu pot să fac şpagatul”, susţine Delia, „De-abia mă abţin să merg să fac şpagatul, dar nu pot acum, că am cizmele astea.” „Şi eu”, adaugă săgalnic Brenciu, în vreme ce juratul de la Carla’s Dreams va completa: „Dacă-l faceţi şi dumneavoastră, domnule Brenciu, eu îl fac în aer.” Cine merge mai departe şi cine rămâne doar cu amintirea „X Factor” rămâne de văzut vinerea aceasta de la 20.30.