De miercuri se vand bilete

Apropo.ro / 21.08.2007, 16:41
De miercuri se vand bilete
Dinamo Bucuresti va pune in vanzare, incepand de miercuri, biletele pentru marele meci cu SS Lazio, programat martea viitoare, de la ora 22.00, informeaza siteul oficial al clubului. Miercuri, in prima zi de vanzare a biletelor, la casele stadionului din Soseaua Stefan cel Mare se vor

Dinamo Bucuresti va pune in vanzare, incepand de miercuri, biletele pentru marele meci cu SS Lazio, programat martea viitoare, de la ora 22.00, informeaza siteul oficial al clubului.

Miercuri, in prima zi de vanzare a biletelor, la casele stadionului din Soseaua Stefan cel Mare se vor gasi tichete la tribuna I, la tribuna a II-a si la cele doua peluze ale stadionului „National-Lia Manoliu”, preturile fiind afisate mai jos. Biletele la tribuna 0 nu au sosit inca de la Imprimeriile Nationale, site-ul oficial al clubului urmand sa va aduca la cunostinta, in scurt timp, alte informatii legate de acest subiect. Dar iata preturile la bilete:

Tribuna I: 30 RON
Tribuna a II-a: 20 RON
Peluza I: 10 RON
Peluza a II-a: 10 RON

Programul caselor
De maine pana in ziua meciului cu Lazio, casele stadionului Dinamo vor fi deschise in intervalul 10.00-18.00 pentru toti cei care doresc sa intre in posesia unui tichet la partida cu Lazio. De asemenea, clubul din Soseaua Stefan cel Mare va pune in vanzare bilete la Dinamo-Lazio, incepand de joi, si la casele stadionului „National-Lia Manoliu”. Abonamentele emise la inceputul sezonului nu sunt valabile la meciurile internationale.