De Moş Nicolae, Chef Nicolai Tand învaţă să facă brânză la stână, în emisiunea ”Poftiţi la muncă”

De: Cătălina Matei / 05.12.2016, 10:30
De Moş Nicolae, Chef Nicolai Tand învaţă să facă brânză la stână, în emisiunea ”Poftiţi la muncă”
Deşi spune că este obişnuit cu viaţa la ţară, iar muncile câmpului sau îngrijitul animalelor nu mai sunt un secret pentru el, Chef Nicolai Tand a trăit o premieră la emisiunea ”Poftiţi la muncă”, în ediţia pe care telespectatorii Antena 1 o vor urmări luni şi marţi, pe 5 şi 6 decembrie, de la ora 20:30.

”Până să plec în străinătate, îngrijitul animalelor, mulsul vacilor, trezitul dimineaţa devreme, mersul la fân – acestea erau obiceiuri zilnice, asta am făcut 15 ani. Sapa, coasa, târnăcopul… mi-au fost lipite de mână J Însă acum, venind să muncesc cu Nea Mărin, am făcut pentru prima oară brânză proaspătă, la stână. Foarte faină experienţă! Am simţit cum laptele se transformă în brânză, după ce am adăugat cheagul. Mi-a plăcut tare mult. E o satisfacţie nemaipomenită când vezi cum un lucru iese din mâinile tale”, spune Nicolai care s-a simţit foarte bine alături de Diana Munteanu, Lavinia Pârva, Liviu Vârciu şi Nea Mărin.

Însă cea mai mare surpriză pentru el a fost Romică Ţociu. ”Din a doua zi şi până în ultima am râs NON-STOP! Romică Ţociu e un om pe care l-am descoperit acum, nu mi-am închipuit vreodată ca este atât de amuzant. N-am râs niciodată cât am râs în săptămâna asta de filmare!” şi inclusiv el abia aşteaptă să vadă emisiunea.

Cât despre relaţia cu celebra gazda a emisiunii ”Poftiţi la muncă”, Nicolai spune că el este o raritate, pentru că nu a fost niciodată certat de Nea Mărin. ”Sunt Berbec, la fel ca el şi ştie că se poate baza pe mine. De asta e o chimie specială între noi”, adaugă Chef Tand, care îl apreciază pe Nea Mărin pentru că ”este un om de cuvânt, ceea ce în ziua de azi este mare, mare lucru! Când promite ceva, se ţine întotdeauna de cuvânt”. Prin ce alte experienţe a trecut Nicolai Tand la ”Poftiţi la muncă” şi ce glume şi-au făcut unii altora, telespectorii vor afla în ediţia de Moş Nicolae, pe 5 şi 6 noiembrie, la Antena 1.