De necrezut: Fratele Madonnei e vagabond si mananca din gunoaie

Apropo.ro / 23.10.2011, 17:00
De necrezut: Fratele Madonnei e vagabond si mananca din gunoaie
Anthony Ciccone, fratele celebrei cantarete Madonna, e sarac lipit si total ignorat de vedeta si de ceilalti membri ai familiei.

Anthony Ciccone, fratele cel mare al Madonnei locuieste pe strazi de aproape un an. Artista are 8 frati si surori.

Desi are o avere de milioane de dolari, iata ca Madonna nu-si ajuta nici macar rudele primare. Anthony Ciccone locuieste sub un pod din oraselul Traverse City, din statul Michigan, dupa ce si-a pierdut slujba in urma cu un an.

„Familia mea m-a abandonat, practic, atunci cand imi mergea cel mai prost. Credeti ca eu nu m-am intrebat de ce sora mea e multimilionara, iar eu sunt un vagabond care traieste pe strada?”, a declarat Anthony pentru cotidianul Michigan Messenger.

Anthony Ciccone

Acesta a adaugat: „Am degeraturi care sunt momentan in faza incipienta. Dar un prieten de-ail mei si-a pierdut toate cele 10 degete in timpul iernii. Altii au murit de hipotermie”.

Acesta a spus ca traieste din colectarea de cutii si sticle din plastic. El nu a explicat, insa, de ce si-a pierdut slujba de la fabrica de vinuri a tatalui sau, din Suttons Bay.

Purtatorii de cuvant ai Madonnei nu au comentat inca pe marginea acestui subiect.

Anul trecut, presa internationala a scrisca si sora lui David Beckham este foarte saraca si traieste din ajutor social. Ea primeste de la stat 164 de lire sterline pe saptamana pentru a-si creste cei trei copii.