De nerecunoscut! Cum arată acum comisarul Cattani din serialul “Caracatiţa”

De: Nicoleta Nicolae / 20.07.2015, 10:14
De nerecunoscut! Cum arată acum comisarul Cattani din serialul “Caracatiţa”
Celebrul actor italian Michele Placido (69 de ani), cunoscut mai ales din serialul “Caracatiţa”, a ajuns de nerecunoscut.


Toată lumea şi-l aminteşte din serialul “Caracatiţa” în care interpreta rolul chipeşului inspector Corrado Cattani. În prezent, starul pregăteşte un nou serial despre mafie, care se va intitula “Il Regno”. Mai precis este vorba despre un serial în care va fi prezentată istoria mafiei italo-americane.

Michele Placido scrie scenariul filmului şi va regiza cel puţin primele două episoade. Turnarea noului serial în care porneşte din nou lupta împotriva mafiei este prevăzută pentru luna decembrie.


“Prefer să scriu scenariul şi să îi dirijez pe alţii”, a spus celebrul Michele Placido, care speră că noul serial se va bucura de acelaşi mare succes ca şi “Caracatiţa”. Din 2012, actorul şi regizorul este căsătorit cu actriţa Federica Vincenti, de numai 32 de ani, şi are împreună cu aceasta un fiu, numit Gabriele, de 9 ani.
Serialul “Caracatiţa” prezintă povestea comisarului Corrado Cattani, un inspector de poliţie care îşi pune familia şi viaţa în pericol în lupta cu mafioţii italieni. Producţie a avut 48 de episoade, împărţite pe 10 sezoane, difuzate între 1984 şi 2001. A fost unul din cele mai vizionate seriale şi în România după 1990.