De nerecunoscut! Cum arăta Principele Nicolae înainte de a se muta în România

Apropo.ro / 03.04.2015, 09:08

De nerecunoscut! Cum arăta Principele Nicolae înainte de a se muta în România
Principele Nicolae a împlinit, în urmă cu două zile, 30 de ani şi şi-a aniversat ziua la Palatul Elisabeta printr-o petrecere grandioasă cu sute de persoane.

Printre invitaţi, alături de cei cu „sânge albastru” s-au aflat şi prietenii tânărului din vremea în care locuia în Marea Britanie.

De aproape trei ani, Principele Nicolae s-a mutat definitiv în România, după ce Regele Mihai l-a numit reprezentat oficial al Casei Regale. Înainte de a se stabili în ţara noastră, el a locuit cu părinţii în Marea Britanie, acolo unde a şi studiat. Pe vremea aceea, el purta plete, consemnează wowbiz.ro.

Într-un interviu acordat Pro TV, Principele a mărturisit că de câteva luni nu mai locuieşte alături de familie, la Palatul Elisabeta. El s-a mutat într-un apartament obişnuit din Bucureştii Noi, aproape de metrou. Locuieşte împreună cu căţelul său, Milo, şi este mult mai relaxat.

“În trecut, de pildă, când voiam să-mi comand o pizza nu puteam, pentru că mi se închidea telefonul când spuneam că stau la Palatul Eliseabeta. Toţi ziceau ca fac glume”, a povestit tânărul, care este al treilea în linia succesiunii la tronul României, după Principesa Margareta şi mama sa, Principesa Elena.