De nerecunoscut! Monica Anghel, mai slabă ca în tinereţe. A slăbit 30 de kilograme

De: Cristiana Trifu / 14.08.2018, 11:14
De nerecunoscut! Monica Anghel, mai slabă ca în tinereţe. A slăbit 30 de kilograme
Îndrăgita cântăreaţă Monica Anghel trece printr-o perioadă cu multe schimbări în viaţa sa. Vedeta are un nou stil de viaţă şi a reuşit să slăbească 30 de kilograme în 10 luni.

„Astă vară a trebuit să mă operez de urgenţă pe coloană pentru că făcusem o pareză pe piciorul drept, o pareză de 98%.  Aveam nişte dureri groaznice. După două zile de antiinflamatorii făcute injectabil, nu se simţea nicio îmbunătăţire. Şi atunci prietena mea, care este şi medicul nostru de familie, pentru că ea mi-a făcut acele injecţii, a spus:  ‘Eu nu îţi mai fac acele injecţii, du-te şi operează-te! Nu vreau să te distrug!’ Trebuia să mă operez în acel moment ca să scot acele bucăţele de disc care ajunseseră la nerv. Doctorul care m-a operat pe coloană mi-a spus ca ar fi bine să mai slăbesc puţin, că m-ar ajuta. Atunci mi s-a întâmplat ceva la nivel mental şi am zis că trebuie să fac ceva,” povesteşte Monica Anghel.

Artista dezvăluie şi programul de care a aflat ulterior şi datorită căruia a reuşit să dea jos atât de multe kilograme. „Am reuşit să slăbesc 30 de kilograme, mă simt foarte bine. Fac mişcare, merg la sală, merg şi la psiholog”, mărturiseşte Monica Anghel.

La cei 47 de ani ai săi, Monica Anghel este chiar mai slabă ca în tinereţe. 

Foto Facebook