De nerecunoscut! Vedete de la noi care şi-au schimbat radical look-ul – FOTO surprinzătoare

Apropo.ro / 23.03.2017, 11:03
De nerecunoscut! Vedete de la noi care şi-au schimbat radical look-ul - FOTO surprinzătoare
Fie că au ţinut cure de slăbire drastice, fie că s-au îngrăşat, au apelat la chirurgia plastică, şi-au lăsat părul să crească sau, pur şi simplu, s-au stilat, unele vedete de la noi au uimit o ţară întreagă cu un aspect cu totul diferit.

Oana Radu, o fostă concurentă din primul sezon de la „Vocea României”, a revenit de curând în lumea muzicii cu o melodie compusă chiar de ea. Când a reapărut, după o perioadă îndelungată de absenţă, Oana Radu, supranumită Adele de România, a uimit pe toată lumea. În numai 6 luni, ea a slăbit 60 de kilograme. Conform declaraţiilor ei de pe pagina personală de Facebook, cântăreaţa a reuşit performanţa renunţând la carbohidraţi şi fructe, în favoarea legumelor şi proteinelor.

Toată lumea a rămas şocată când a văzut imagini cu actorul Mihai Coadă, interpretul lui Nelu Curcă din serialul “La bloc”, cu barbă, mai apropiat ca aspect de un preot decât de un actor comic. Şi nu era vorba despre un rol. Imaginile au apărut într-o publicaţie religioasă, “Lumea credinţtei”, în care actorul a mărturisit că este foarte apropiat de biserică.

La ora actuală, Anna Lesko este o mămică împlinită, o femeie frumoasă şi stilată. În anii ’90 însă, pe vremea când era iubita lui Irinel Columbeanu şi nu devenise încă o divă a muzicii româneşti, Anna era o puştoaică ştearsă, adepta stilului sport.

Fely Donose este altă cântăreaţă care a cucerit telespectatorii cu vocea ei impecabilă şi a ajuns în finala concursului “Vocea României”. Recent, tânăra a slăbit foarte mult, iar transformarea este remarcabilă.

În vârstă de 37 de ani, Cosmin Tudoran s-a transformat într-un bărbos care nu mai are nimic din imaginea de băiat rebel de pe vremea în care făcea furori alături de colegii lui din trupa Ca$$a Loco. Căsătorit şi tatăl unei fetiţe de 7 ani, Cosmin îşi împarte timpul între meseria de maestru de ceremonii, blogger şi trupa care i-a adus celebritatea.

Lili Sandu a suferit o transformare incredibilă. În urmă cu ceva vreme, Catrinel Menghia, prietena ei, a convins-o să-i pozeze, iar fotografiile, foarte reuşite şi artistice, ne dezvăluie o faţă nouă a lui Lili Sandu.

Ozana Barabancea se chinuie de ani de zile să scape de kilogramele în plus. Vedeta a slăbit, la un moment dat, 40 de kilograme, însă nu a reuşit să se menţină la greutatea pe care reuşise să o obţină cu mult efort.

Sătulă de critici la adresa siluetei sale rubensiene, Gabriela Cristea s-a pus pe slăbit. În prezent, vedeta arată spectaculos, mai ales că, după divorţul de Marcel Toader, şi-a refăcut viaţa alături de un coleg de televiziune, Tavi Clonda.

Şerban Huidu a optat pentru o schimbare de înfăţişare. Complet chel, el pare o cu totul altă persoana faţă de cea pe care o ştiam.

Bianca Drăguşanu este unul dintre exemplele spectaculoase de schimbare a look-ului. De când a apărut prima oară la TV, la emisiunea “Din dragoste”, şi până acum, aceasta a trecut printr-o serie de transformări de-a dreptul şocante. Pe lângă faptul că a slăbit enorm de mult, Bianca şi-a reparat dantura, şi-a scos aluniţele, şi-a injectat acid hialuronic în buze, şi-a „umplut ridurile” şi şi-a injectat botox în frunte. În plus, partenera de viaţă a lui Victor Slav şi-a făcut o operaţie de marire de sâni si o lipoaspiraţie de talie.

 

Cristina Săvulescu, o fostă iubită a fotbalistul Mihai Răduţ, este considerată femeia cu cea mai reuşită operaţie estetică din România, fiind comparată cu Angelina Jolie.
Atunci când s-a făcut cunoscută datorită unor imagini în care poza senzual, Cristina Săvulescu avea un fizic de invidiat, dar nu şi un chip pe măsură, din cauza nasului neatrăgător. Realizând că îşi poate corecta neajunsurile fizice cu ajutorul unui medic estetician, Cristina a început printr-o rinoplastie, care i-a corectat nasul prea mare. Complimentată de apropiaţi, tânăra s-a întors pe masa de operaţie, optând pentru implanturi cu silicon în sâni şi injecţii cu colagen pentru a-şi mări buzele.