De Paşte, PRO TV difuzează “Conan”

De: Cătălina Matei / 15.04.2012, 05:00
De Paşte, PRO TV difuzează “Conan”
În ziua de Paşte, PRO TV difuzează “Conan”, filmul cu Jason Momoa, actorul din “Urzeala tronurilor” şi românca Alina Puşcău.

Conan este un personaj creat acum mai bine de opt decenii, erou a numeroase cărţi, benzi desenate, filme, desene animate şi jocuri video. Cel mai recent film în care el este readus la viaţă, „Conan„, reuneşte cu succes toate motivele pentru care fanii l-au îndrăgit de-a lungul anilor şi va fi difuzat de ProTv, duminică, 15 aprilie, de la ora 20.30. Performanţa actoricească a lui Jason Momoa, interpretul lui Conan, a întrecut cu mult aşteptările criticilor. Aceştia l-au comparat cu Arnold Schwarzenegger, care de asemenea a jucat rolul Conan în filmul din 1982, şi au ajuns la concluzia că rolul i s-a potrivit mult mai bine lui Momoa.
Scenele de luptă au fost considerate în special punctul lui forte, dar pentru asta a muncit mult, antrenându-se zilnic aproape două luni în arte marţiale. „Nu pot să cred că m-au plătit să fac atâtea lucruri interesante! A fost o mare onoare să mi se dea ocazia de a interpreta acest rol.” a declarat acesta. Reprezentanta răului în acest film, Marique, a fost jucată de actriţa Rose McGowan. „M-am distrat de minune la filmări şi îmi place foarte mult ce a ieşit!” a spus actriţa. În film, are o scurtă apariţie şi supermodelul român Alina Puşcău, într-o scenă topless mult comentată.

Tags: