De pe scena “Next Star”, în show-urile de talente din Germania şi SUA: Daria Văcăroiu a câştigat concursul “Super Kids” din Germania

De: Cătălina Matei / 21.10.2016, 15:43
De pe scena “Next Star”, în show-urile de talente din Germania şi SUA: Daria Văcăroiu a câştigat concursul “Super Kids” din Germania
Daria Văcăroiu, finalistă în sezonul trecut al emisiunii “Next Star”, difuzată de Antena 1, a câştigat concursul „Super Kids” Germania 2016 şi va apărea în această toamnă în show-ul american “Little Big Shots” difuzat de NBC. În Germania, Daria a ieşit învingătoare în faţa a 15 copii din alte ţări, impresionând juriul şi telespectatorii germani cu felul în care cântă cu vocea şi harpa.

După ce a cucerit publicul din România, la “Next Star”, Daria Văcăroiu (12 ani), din Bucureşti, îl are acum la picioare pe cel din Germania. Ea a fost remarcată de producătorii germani, cu momentul artistic pe care l-a susţinut anul acesta, în cel de-al şaselea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru, şi invitată să participe, în Germania, la emisiunea “Super Kids”. Prezentată ca un copil multitalentat, Daria i-a uimit pe toţi cu talentul său muzical, fiind aplaudată în picioare de publicul prezent în sală, după ce a cântat remarcabil cu vocea acompaniindu-se la harpă.

Ascensiunea Dariei Văcăroiu nu se opreşte aici. Talentata elevă a Liceului “George Enescu” din Bucureşti va apărea în această toamnă pe scena show-ului american “Little Big Shots”, difuzat de NBC, fiind astfel prima româncă invitată să participe la această emisiune de talente care se difuzează peste Ocean.