De pe Youtube, direct pe scena ”X Factor”

De: Cristiana Trifu / 03.11.2017, 15:30
De pe Youtube, direct pe scena ”X Factor”
Olimpică, viitoare profesoară şi complet dedicată lumii muzicale, Teodora Palade urcă vineri seara pe scena ”X Factor”, fiind pentru prima dată la un concurs

.Elevă la un liceu cu profil pedagogic, Teodora Palade a absolvit gimnaziul cu media 9,97, şi a intrat la liceu cu media 9,70 şi a fost premiată şi la olimpide. În timpul liber îşi face însă timp şi pentru marea ei pasiune: muzica.

”Am hotărât să îmi dezvolt pasiunea pentru muzică şi îmi editez singură videoclipurile pe canalul meu de Youtube. Am până acum 15. M-am rugat mult de părinţii mei să îmi cumpere un microfon, o placă audio externă şi o cameră”, a povestit Teodora, care s-a dovedit foarte creativă. Astfel, pentru a obţine în studioul improvizat sunetele de care are nevoie, foloseşte sticle cu apă, bănuţi sau zahăr.

Teodora, care provine dintr-o familie în care muzica este o tradiţie, cântă la vioară şi la pian încă de la vârsta de 8 ani. Destul de sigură pe ea, adolescenta de 16 ani din Botoşani, a fost complet dezarmată însă când Ştefan Bănică a oprit-o înainte de a termina de cântat. Tensiunea a continuat când şi Delia s-a arătat de acord. ”Mi se pare că eşti între stiluri şi nu ştii ce să alegi. Trebuie să uiţi tot ce ştii şi să o luăm de la capăt”, a sfătuit-o jurata.

Dacă Teodora a trecut mai departe şi dacă cei patru juraţi consideră că adolescenta are totuşi calităţi ce pot fi şlefuite, telespectatorii pot afla vineri seara, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”X Factor”.

Tags: