De Revelion, Kanal D va avea șapte ore pline cu umor, muzică bună, surprize uriașe și invitați speciali

De: Nicoleta Lepădatu / 30.12.2021, 10:00
De Revelion, Kanal D va avea șapte ore pline cu umor, muzică bună, surprize uriașe și invitați speciali

În ultima zi a anului 2021, Kanal D le oferă telespectatorilor două programe de excepție, cu multă muzică, distracție, umor și bună dispoziție, o doză de optimism binemeritată, care să ne poarte noroc tot anul ce vine!

Vineri, 31 decembrie, de la 20:00, va fi difuzată emisiunea „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021″, iar de la 21:30, „Roata Distracției”, ce îi va conduce pe români, în hohote de râs, în 2022.

Toni Grecu și Irina Ștefan vor fi gazdele „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021″, emisiune difuzată de la ora 20:00, la Kanal D, în cadrul căreia vor premiate cele mai viralizate întâmplări ale anului ce stă să se încheie.

Cele 10 premii oferite cu mult umor, într-un cadru de sărbătoare, vor face deliciul publicului. Fie că vorbim despre „premiantul” polițist din Botoșani care l-a dus pe un cetățean cu mașina poliției, la o bancă, ca să scoată bani pentru șpagă, despre preotul care îi anunță pe enoriași că dacă se vor vaccina le vor crește solzi pe spate, sau despre petrecăreții care au invitat un cal la masă, toate acestea vor fi readuse în atenția celor de-acasă.

Printre cei care vor face seara specială românilor se află Monica Anghel, Diana Dumitrescu, Lucian Ghimisi, Ovidiu Niculescu, Dragoș Mușat, Andreea Doinea, Ramona Hanganu, 1Q Sapro, Dragoș Ureche, conform unui comunicat remis Apropo de către postul de televiziune.

Seara de Revelion continuă la Kanal D, de la 21:30, cu o ediție specială „Roata Distracției”, prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi. Alături de invitați de seama din showbiz-ul autohton, cu multe surprize uriașe pentru aceștia și probe contracronometru, ce vor strârni hohote de râs, telespectatorii vor intră în noul an cu o doză uriașă de noroc și bună dispoziție, la „Roată Distracției”.

Alex Velea, Pepe, Armin Nicoară, Andreea Antonescu, Georgiana Lobonț, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Anda Adam și actorii Romică Țociu și Cornel Palade sunt doar câteva dintre vedetele care vor încinge atmosfera petrecerii din noaptea de Revelion.

Nu pierdeți, așadar, distracția dată la maximum, pe 31 decembrie, urmărind „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021”, de la 20:00, și „Roata Distracției”, de la 21:30, numai la Kanal D!

Foto: Kanal D

CITEȘTE ȘI: Gala specială „Bravo, ai stil! Celebrities”, în prima zi din Anul Nou, de la ora 20:00, la Kanal D