DE TOT RÂSUL: Lady Gaga e parodiată în clipul „Perform This Way” (Video)

De: Gabriela Voicu / 05.12.2012, 16:00
DE TOT RÂSUL: Lady Gaga e parodiată în clipul
Artistul american "Weird Al" Yankovic a lansat o piesă care face referiri ironice la Lady Gaga. Nu rata parodia care are deja peste 16 milioane de vizualizări pe Youtube!

„Perform This Way” este o piesă-parodie înregistrată de muzicianul american „Weird Al” Yankovic. Inspirată de piesa „Born This Way” a cântăreței Lady Gaga, melodia are versuri care exprimă ironic punctul de vedere al lui Gaga, vizavi de stilul ei muzical, dar și de cel vestimentar.

Piesa este al șaselea single de pe albumul lui Yankovic din 2011, numit „Alpocalypse”, care conține 11 piese, iar încasările de pe urma ei vor fi donate în scop caritabil către Human Rights Campaign.

Tipic, în clipul care are în prezent peste 16 milioane de vizualizări pe Youtube, există referiri la aparițiile extravagante ale lui Lady Gaga, dar și la comparațiile pe care mulți le fac între ea și Madonna.

Deși artista a încercat să îl împiedice pe Yankovic să lanseze acest clip, ea nu a reușit și susține acum că îi place.

Comentariile de pe Youtube ale userilor care au vizualizat piesa sunt împărțite. În timp ce unii spun că Gaga merită să fie parodiată, alții se declară uimiți de îndrăzneala lui Al și o apără pe Mama-Monstru.

Un teaser al acestui clip, regizat chiar de Yankovic, a apărut in iunie 2011. Artistul s-a gândit să facă parodia după ce a observat că piesa lui Lady Gaga, „Born This Way”, devenea din ce în ce mai populară, în ciuda faptului că au fost remarcate asemănările cu stilul muzical al Madonnei.

Tu ce părere ai despre „Perform This Way”?