De Valentine’s Day, fetele de la Etnic se îndrăgostesc de greci!

De: Mioara Tronaru / 28.01.2012, 08:00
De Valentine’s Day, fetele de la Etnic se îndrăgostesc de greci!
Frumoasele artiste din trupa Etnic, Roxana şi Elena, se bucură din plin de succesul pe care l-au avut cu lansarea albumului de muzică lăutărească veche, “Fetele sunt floarea vieţii”, pe care l-au scos pe piaţă, luna trecută, în colaborare cu maestrul Nelu Ploieşteanu.

„Curtate” din ce în ce mai des să cânte la nunţi, pentru că au un repertoriu bogat de melodii, „Etnicele” şi-au făcut timp să onoreze o invitaţie venită din partea…grecilor. Aşa că se gândesc deja ce haine să-şi pună în bagaj, căci pe 11 februarie, cu doar 3 zile înainte de Valentine’s Day, vor cânta la Atena.

EtnicŞi dacă timpul va ţine cu ele, iar grecii nu vor mai ieşi în stradă să protesteze, Roxana şi Elena se gândesc chiar să rămână la Atena până de Ziua Indrăgostiţilor, pentru a se bucura şi de o sesiune de shopping, intenţionând chiar să viziteze câteva dintre atracţiile turistice ale Atenei.

„Sperăm să ajungem cu bine la Atena, să-i încântam pe greci cu melodiile noastre, şi de ce nu, să-i cucerim cu frumuseţea româncelor! Abia aşteptăm să ajungem în Grecia, să ne „rătăcim” putin prin magazine, căci vrem să aducem cadouri frumoase acasă, pentru Ziua Indrăgostiţilor”, spun „Etnicele”.