De vânzare: Casă cu linie de cale ferată proprie

Apropo.ro / 16.01.2014, 12:30
O locuință din Arizona a fost scoasă la vânzare pentru 3,4 milioane de dolari. Se menționează că are și cale ferată proprie!

Toată lumea la bord! Urmează o călătorie prin curtea unei locuințe de pe bulevardul Lafayette din Phoenix, Arizona, SUA. Costul total a tot ce cuprinzi cu vederea este de 3,4 milioane de dolari.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Casa unică ce a fost scoasă la vânzare vine la pachet și cu un tren cu o capacitate de 15 persoane. Linia de cale ferată face turul proprietății de puțin peste 8.000 de metri pătrați.

casa

Gara este chiar în fața casei principale de pe domeniu. Proprietarul obișnuia să își distreze invitații cu plimbări cu trenulețul. Cine ar refuza așa ceva?

casa

casa

Construită inițial din chirpici, locuința a fost renovată substanțial, dar s-a dorit păstrarea unor elemente originale. Rusticul se împletește cu designul modern de minune în cele cinci dormitoare ale locuinței și în cele 6 băi. Aici se mai regăsește casa de oaspeți, sala de gimnastică și multe alte facilități care să completeze prețul final de vânzare.