De Ziua Dorului, Vunk a lansat „Fă-mi cu mâna!” VIDEO

De: Nicoleta Nicolae / 14.05.2015, 10:32

De Ziua Dorului, Vunk a lansat
Trupa Vunk a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Fă-mi cu mâna!", chiar de Ziua Internaţională a Dorului.

Melodia a fost cântată în premiera la concertul ‘VUNK in Oraşul Minunilor’, pe 3 octombrie anul trecut, şi a fost extras ca single în urma cererilor repetate ale fanilor, într-o versiune specială, alături de Fly Project.

“De când am cântat prima dată în concert ‘Fă-mi cu mâna’ am ştiut că atunci când o vom lansa şi cu videoclip, ea va fi deja un hit pentru fanii noştri. De astăzi, sper să cucerim şi restul de public care aude pentru prima dată acest cantec. La orice spectacol o cântăm, absolut toată lumea dansează, aşa că avem speranţe foarte mari şi incredere că va fi unul dintre hiturile verii 2015. Piesa aceasta este şi prima noastră colaborare cu prietenii de la Fly Project, pe care i-am invitat să cânte pe melodia noastră. ‘Fă-mi cu mâna’ este imnul acestei zile de 13 mai, Ziua Internaţională a Dorului, sărbătoare pe care am creat-o pentru a transforma o emoţie pur românească într-o sărbătoare globală”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Muzica şi textul piesei sunt semnate de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, Gabriel Maga şi Tudor Ionescu de la Fly Project.

Productia si regia clipului a fost realizata de The Brothers M.