De ziua ei, Aliona Moon ne dăruieşte un „Loc pentru dragoste”

De: Nicoleta Nicolae / 25.05.2015, 17:00
De ziua ei, Aliona Moon ne dăruieşte un „Loc pentru dragoste”
„<> e o piesă de încurajare pentru cei care cred că este normal să mai poarte cu ei sentimentele unei iubiri eşuate. Este un cântec care expune în mod complet pozitivul din mine şi dorinţa de a susţine oamenii atunci când au nevoie.

Mi-am dat seama că Smiley ştie foarte bine să citească o persoană înainte de a-i compune o piesă, iar HaHaHa Production mi-a făcut un cadou de ziua mea, fără să ştie, iniţial :).”, ne spune Aliona despre prima sa piesă lansată în colaborare cu HaHaHa Production.

Aliona Moon, tânăra artistă din Republica Moldova, a reuşit în 2014 să impresioneze juriul şi publicul român cu vocea sa inconfundabilă, ajungând până în finala celui de-al patrulea sezon de „Vocea României”, în echipa Smiley. Aliona nu se afla la primul contact cu muzica. Ea a participat şi alte concursuri de talente în Moldova, iar în 2013 şi-a reprezentat ţara la Eurovision.

Astăzi, chiar de ziua ei de naştere, Aliona lansează „Loc pentru dragoste”, prima sa piesă produsă în studiourile HaHaHa Production şi cea de-a 25-a producţie din luna #maimusic.

HaHaHa Production sărbătoreşte luna mai cu muzică şi pasiune. Au trecut deja 25 zile din maratonul muzical început la 1 mai. Toate piesele lansate sunt disponibile  pe canalul nostru de YouTube [www.youtube.com/HaHaHaProduction], precum şi pe site-ul maimusic.ro. La finalul lunii, cele 31 de producţii muzicale se vor regăsi pe compilaţia #maimusic.