De ziua ei, Cream a fost la mormântul Părintelui Arsenie Boca

Apropo.ro / 21.10.2014, 13:11
De ziua ei, Cream a fost la mormântul Părintelui Arsenie Boca
Artista a vizitat şi cea mai veche biserică de rit bizantin din România, Sfântul Nicolae din Densuş.
Dacă anul trecut petrecea în Beverly Hills la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Los Angeles, anul acesta de ziua ei şi-a dorit linişte.
 
Claudia Pavel (Cream) a avut parte, pe 19 octombrie, de o aniversare altfel. Nu şi-a dorit să petreacă în club, nu a vrut să epateze, ci a simţit nevoia să facă o excursie spirituală, alături de băieţelul său, Noah, mama şi sora ei, dar şi de două prietene.
 
Claudia a mers duminică la mormântul Părintelui Arsenie Boca, pe care şi-a dorit de ceva timp să-l viziteze, a profitat de excursie şi s-a oprit să admire şi Biserica Sfântul Nicolae din Densuş din judeţul Hunedoara, una dintre cele mai vechi biserici de rit bizantin din România, construită în secolul XIII. Cream nu a ratat nici vizita la Cetatea Sarmizegetusa.
 
 
Foto: Facebook
 
“Anul trecut, de ziua mea, am petrecut în Los Angeles, la Beverly Hills. Anul acesta, pentru că sunt în ţară, mi-am dorit o zi de naştere mai specială, aşa că alături de familia mea şi de două prietene am mers într-o mică excursie spirituală, la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Ne-am oprit şi la Sarmizegetusa şi am vizitat şi Biserica Sfântul Nicolae din Densuş. Asta mi-am dorit de ziua mea! Să mă rog, să mă reculeg şi să mă încarc! A fost extraordinar şi m-am simţit foarte bine!”, a spus Cream.
 
Vedeta se află în ţară, de o lună de zile. Claudia Pavel s-a întors în Bucureşti pentru a-şi lansa filmul „Terapie pentru crimă”, care rulează, începând cu 3 octombrie, în cinematografele din toată ţara. În perioada în care stă în ţară, artista urmează să-şi lanseze un nou album, cu piese înregistrate deja în Statele Unite, în colaborare cu unii dintre cei mai buni producători muzicali din Los Angeles.