De ziua ei, Oana Cuzino se răsfaţă în Grecia

Apropo.ro / 15.06.2012, 07:00
De ziua ei,  Oana Cuzino se răsfaţă în Grecia
Pe 20 iunie, Oana împlineşte o frumoasă vârstă şi va fi răsfăţată de soţul şi fetiţa ei, aşa cum se cuvine!

– Oana, împlineşti o frumoasă vârstă. Cum ai de gând să sărbătoreşti?
Important este să fiu alături de familie. Iniţial voiam să stăm acasă, dar fiindcă Nomi e în vacanţa de vară şi este nerăbdătoare să se bucure de sporturile nautice, vom pleca în Grecia pentru câteva zile. Au plănuit ea şi Yoav, aşa că totul este o surpriză.

– Ce surprize îţi pregăteşte fetiţa ta cu ocazia zilelor de naştere?
Se documentează din timp, pe Internet şi mă surprinde cu lucruri pe care eu mi le doresc, cum ar fi, de exemplu, o carte semnată de un autor preferat. Împreuna cu Yoav comandă flori.

– Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ai primit pana acum de ziua ta de la soţ? Dar de la prieteni?
De la Yoav am primit un ceas pe care mi-l doream foarte mult. De la prieteni am primit diverse obiecte, care mai de care mai interesante. Ceea ce mă amuză este faptul că, în viziunea lor, ele mă reprezintă şi întotdeauna îmi place să interpretez cadourile.

– Esti pretenţioasă în privinţa cadourilor?
Absolut deloc. De fapt, pe mine mă încânta cel mai mult florile oferite cadou, în special cele de ghiveci.

– Te simţi o femeie realizată până la această vârstă?
Da, şi nu aş renunţa la nicio secundă din viaţa mea. Eu fiind medicinistă mi-am petrecut anii de facultate şi primii de rezidenţiat cufundată în lumea medicală, care presupune mult studiu, un anumit cerc de prieteni, colegi, gărzi, timp mult petrecut în spitale. Abia după 26-27 de ani pot spune că am început să trăiesc altfel, de când am descoperit televiziunea. Abia după aceea mi-am permis vacanţe mai lungi, să am altfel de prieteni, iar adevărata viaţă mi se pare că este cea pe care o trăiesc de la 31 de ani încoace, de când o avem pe Nomi.

– Ce ar trebui să facă femeile de 40 de ani pentru a se mentine într-o formă de invidiat?
Ca să arăţi bine, trebuie să te simţi bine. Nu cred că trebuie să faci altceva decât lucruri de bun simţ, mişcare, hidratare, să îţi găseşti timp pentru tine în fiecare zi, să ai propriul tău ritual.

– Timpul trece, frumuseţea rămâne… Ai descoperit elixirul tinereţii?
Niciun muritor nu poate descoperi adevăratul elixir al tinereţii, sau nu în dimensiunea asta! Dar poate descoperi propriul mod de a rămâne cât mai sănătos, de a se bucura de fiecare clipă de viaţă şi să privească trecerea timpului cu generozitate. Chiar dacă poate părea că timpul trece în defavoarea noastră, el trece cu folos pentru cei mici, pe care îi iubim şi cărora le-am dat viaţă!

Dana Popa