De Ziua Europei, TVR Moldova relansează site-ul tvrmoldova.md

De: Ana Obretin / 09.05.2022, 11:56
De Ziua Europei, TVR Moldova relansează site-ul tvrmoldova.md

TVR MOLDOVA relansează luni site-ul www.tvrmoldova.md, sub forma unei platforme dinamice şi interactive, care să permită o comunicare mai eficientă a produselor postului, în acord cu tendinţele actuale de consum media şi cu misiunea sa publică.

Cu o arhitectură îmbunătăţită şi un design nou, site-ul tvrmoldova.md îşi propune, totodată, să-şi consolideze poziţia de furnizor de informaţie relevantă, riguros selectată, echilibrată şi echidistantă, actualizată în timp real, cu atât mai necesară într-o piaţă media distorsionată de prezenţa masivă a posturilor ruseşti, specializate în propagandă şi manipulări prin fake-news, potrivit unui comunicat remis Apropo de TVR.

Demersul are loc într-un moment special – aniversarea Zilei Europei, un eveniment căruia TVR Moldova îi dedică producţii specifice, difuzate on air şi online, pe parcursul întregii zile, mai ales în contextul în care Republica Moldova a depus recent cererea de aderare la UE.

„Relansarea site-ului – cu un layout nou, uşor de accesat– este un demers necesar primordial în circumstanţele internaţionale actuale, când nevoia de informaţie corectă şi echilibrată este vitală”, a declarat jurnalistul Constantin Uzdris, manager de proiect şi şeful departamentului online din cadrul TVR MOLDOVA. „Echipa site-ului va fi în continuare cu ochii pe toate produsele TVR, dar şi pe evenimentele care se întâmplă în Republica Moldova şi în lume. Urmează şi alte surprize pentru vizitatorii www.tvrmoldova.md”, încheie Uzdris.

Produsul unei echipe profesioniste de jurnalişti, tvrmoldova.md furnizează ştiri, analize şi comentarii din actualitatea internă şi internaţională, acoperind toate zonele de interes – de la politică internă şi externă la economie, de la cultură, educaţie şi tehnologie la sport. De asemenea, site-ul preia transmisii live de la cele mai importante evenimente ale vieţii publice interne şi internaţionale – dezbateri ale Parlamentului Republicii Moldova sau European, conferinţe de presă, şedinţe ale unor autorităţi etc.

TVR MOLDOVA – investiţie strategică a statului român peste Prut – promovează cultura şi limba română, tradiţiile şi obiceiurile care alcătuiesc identitatea poporului român, susţinând consecvent şi activ integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

CITEȘTE ȘI: „Dragii noştri, aflaţi despre noi…” – proiect de film-documentar TVR

Foto: TVR