De ziua lui, Cătălin Măruţă a primit un ceas special

Apropo.ro / 02.02.2009, 01:33
De ziua lui, Cătălin Măruţă a primit un ceas special
Pe 27 ianuarie, Cătălin Măruţă a fost săr­bătoritul zilei: la 31 de ani, prezentatorul emisiunii ”Happy Hour” a vrut să aibă alături prietenii, dar şi colegii, astfel că a petrecut împreună cu ei cum nu se poate mai... happy.

Prima care i-a urat ”La mulţi ani!” a fost chiar Andra, proaspăta doamnă Măruţă, care i-a dăruit un ceas de mînă special, făcut la comandă, pe care şi-l dorea de mult timp.

Şi echipa ”Happy Hour” l-a întîmpinat cu multe urări şi cadouri happy: un tort cu formă de happy face şi o petrecere pînă tîrziu în noapte, de la care nu au lipsit prietenii apropiaţi, printre care Iulia Vîntur şi Marius Moga, Andreea Bănică, Roxana Ciuhulescu şi Arpad Paszkany.

O surpriză plăcută pentru sărbătorit a venit şi din partea lui Neti Sandu, care i-a prezis un an foarte plin. Întrebat ce cadouri trăsnite a primit de-a lungul anilor, prezentatorul ”Happy Hour” îşi aminteşte că a avut parte de pixuri care curentează, gumă de mestecat cu bucluc, petreceri-surpriză sau o pungă plină cu lozuri în plic.