Deaconu, decorat de Traian Basescu

Apropo.ro / 26.03.2008, 10:01
Deaconu, decorat de Traian Basescu
Centralul partidei Rapid-Steaua, Alexandru Deaconu a fost decorat cu Ordinul Sportiv Clasa a III-a, de catre Traian Basescu

Centralul partidei RapidSteaua, Alexandru Deaconu a fost decorat cu Ordinul Sportiv Clasa a III-a, de catre Traian Basescu, pentru curajul de care a dat dovada atunci cand a intrerupt meciul din Giulesti.

„Va port o apreciere deosebita pentru curajul de a opri meciul si pentru incercarea de a crea un climat de fairplay in fotbalul romanesc“, a spus presedintele in momentul in care i-a acordat lui Deaconu Ordinul Sportiv Clasa a III-a.

Reactiile oamenilor din fotbal nu au intarziat sa apara, in timp ce Gigi Becali a fost de acord cu aceasta distinctie, George Copos si Iuliu Muresan au ramas neplacut surprinsi la aflarea vestii.

"Basescu vrea sa dea un semnal de corectitudine, de dreptate, de pace in fotbal, in sport, care sa puna capat divergentelor din campionatul romanesc", a declarat finantatorul Stelei, Gigi Becali.

"In Romania se poate intampla absolut orice! Nu este o decizie normala, asta e clar! Dar este decizia Administratiei Prezidentiale si nu comentez mai mult", a spus George Copos, fostul patron al Rapidului.

"Nu imi vine sa cred! Probabil presedintele stie de ce il premiaza. Nu vreau sa spun mai multe. Cred ca decizia de maine (n.r. – azi) a comisiei este deja luata", a declarat presedinele clubulu CFR Cluj, Iuliu Muresan.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!