Deadmau5, R3hab, Fedde Le Grand și Joseph Capriati vin la SAGA Festival

De: Ana Obretin / 30.03.2022, 14:25
Deadmau5, R3hab, Fedde Le Grand și Joseph Capriati vin la SAGA Festival

Organizatorii SAGA Festival anunță noi artiști pentru cea de-a doua ediție a evenimentului, care va avea loc în perioada 3-5 iunie, la Arena Națională din București. Deadmau5, Fedde Le Grand, R3HAB, Shouse, Alan Fitzpatrick, Artbat, Coeus, James Hype, Joseph Capriati, Oxia și Reinier Zonneveld se numără printre DJ-ii care vor veni la începutul verii la București cu show-uri explozive.

Ei li se alătură unor mari artiști anunțați anterior, cu zeci de hituri, seturi uluitoare în întreaga lume și milioane de fani, precum DJ Snake, Tiësto, Ofenbach, Fisher, Meduza și Sven Vath.

Primul festival din 2022 din România aduce în iunie un concept inedit, un mix eclectic de artiști, genuri EDM și sound-uri care vor asigura distracția participanților și dorința de a dansa până dimineața, potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatori miercuri. Pe lângă scena principală, scenele underground vor fi locul perfect pentru stiluri precum tech house, techno și nu numai.

Biletele pentru cea de-a doua ediție SAGA pot fi cumpărate de aici și beneficiază în prezent de o reducere specială, valabilă 72 de ore.

CITEȘTE ȘI: Black Coffee, Pan-Pot și Sickick vin, pe 3, 4 și 5 iunie 2022, la SAGA Festival

Foto: Saga Festival