Decepţia din dragoste care a marcat-o pe Rona Hartner. “Nu s-a căsătorit cu mine”

Apropo.ro / 17.05.2018, 09:58
Decepţia din dragoste care a marcat-o pe Rona Hartner. “Nu s-a căsătorit cu mine”
Rona Hartner are o poveste de viaţă demnă de un film. A trăit mari bucrii, dar şi momente de mare durere.

O poveste de dragoste pe care a trăit-o a marcat-o profund şi i-a schimbat viaţa, după cum a povestit vedeta pentru revista Unica.

“Faptul că un iubit de-al meu, pentru care am rămas în Franţa, nu s-a căsătorit cu mine, mi-a schimbat total percepţia asupra iubirii. Eu am rămas acolo pentru el, mi-am schimbat viaţa pentru el şi el nu m-a ales pe mine. După 3 ani. Atunci mi-am dat seama că există evenimente în viaţă care, deşi sunt negative, că aşa le percepem atunci, ele devin pozitive în timp.

Spun asta pentru că bărbatul acela nu era pentru mine. Atunci am învăţat că nu pot să-l controlez pe celălalt, nu pot să-i controlez sentimentele şi nici nu pot să-l fac să gândească ca mine. Celălalt este liber. Deşi îşi dorea, nu era pregătit să facă pasul asta şi era libertatea lui de a nu o face. Am învăţat că în viaţă nu esti locomotiva nimănui, poţi fi un vagon şi poţi merge alături de alt vagon. A fost o suferinţă enormă, dar am reuşit să trec peste”, a dezvăluit Rona Hartner

Rona Hartner a mărturisit că a încercat să se sinucidă după ce logodnicul a părăsit-o. Din fericire, a fost salvată în ultimul moment.

Cum arată vila de pe Coasta de Azur a Ronei Hartner? Peisajul este superb! – FOTO

Rona Hartner: “N-am fost niciodată plătită la nivelul meu în România”

Întorsătura mea de destin a fost în anul 1996, când am avut cel mai groaznic an din viaţa mea. În acest an mi s-a parut efectiv că eram încarcerată între 1.000  de uşi închise, crezusem într-o dragoste perfectă, care a durat şapte ani şi s-a oprit brusc. Trebuia să se termine cu o căsnicie şi s-a ales praful. Terminasem facultatea de teatru şi intrasem la mai multe spectacole, inclusiv la Teatrul Odeon, în distribuţia spectacolului «Opera de trei parale », iar la premieră mi-au zis că sunt prea bună şi m-au dat afară din distribuţie. Am avut o tentativă de sinucidere şi tatăl meu m-a salvat. Nu ştiu cum, dar în loc de a ajunge tata la Biserică, a ajuns la şcoală, la facultate, într-o cameră unde nu era clasă, nu se ţineau ore şi eu eram acolo şi încercam să mă sinucid. Am lucrat opt luni la un spectacol cu care trebuia să-mi dau licenţa şi … nu am mai ştiut ce fac. Acela era momentul în care era să fac ceva ireparabil”, a spus Rona Hartner.