Decizia FRF de dezafiliere a Universității Craiova, atacată în instanță

De: Dragos Tanase / 14.06.2012, 09:56
Decizia FRF de dezafiliere a Universității Craiova, atacată în instanță
Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a anunțat miercuri, printr-un comunicat de presă, că a atacat în instanță decizia FRF de dezafiliere a Universității Craiova.

Consiliul Județean Dolj consideră că pe lângă clubul de fotbal a fost afectat și Centrul de copii și Juniori din Bănie, care este în subordinea Consiliului Județean. Clubul Sportiv Județean „Știința U Craiova”, unitate aflată în subordinea Consiliului Județean Dolj, a solicitat Judecătoriei sectorului 2 București constatarea nulității absolute a hotărârii de excludere a echipei de fotbal Universitatea Craiova.

Totodată, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a reamintit că CSJ „Știința U Craiova” a votat inclusiv în cadrul Adunării Generale a Federației Române de Fotbal (FRF) împotriva excluderii Universității Craiova.

Suporterii olteni suferă și acum după echipa lor de suflet

Suporterii olteni suferă și acum după echipa lor de suflet, Universitatea Craiova

Formația Universitatea Craiova a încălcat grav statutul Federației, în vara anului trecut, astfel că a fost exclusă provizoriu de Comitetul Executiv, ulterior măsura fiind validată de Adunarea Generală a FRF.

Totul a pornit de la războiul dintre Victor Pițurcă și Adrian Mititelu și de la cele șapte milioane de euro pe care Pițurca le are de primit în virtutea contractului de manager al clubului oltean.

Citește mai multe detalii despre situația de acum, pe Mediafax.ro