Decizia radicală luată de un fost concurent de la „Vocea României”: „Cu asta închid capitolul ‘showbiz'”! Anunţul trist făcut de artist

De: Cristiana Trifu / 07.11.2017, 10:35
Decizia radicală luată de un fost concurent de la
Artistul a făcut un anunţ şocant pe contul de socializare.

Vi-l mai amintiţi pe simpaticul Anthony Icuagu, cel care în 2011 ne înmuia inimile la “Vocea României”? Tânărul se retrage din muzică, deşi cariera lui era pe drumul cel bun.

După ce a lansat mai multe piese si a regizat multe videoclipuri pentru nume cunoscute din muzica romaneasca, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Zilele acestea, artistul a lansat videoclipul piesei “Vindecat” ocazie cu care si-a anunţat retragerea din industria muzicală românească, spre surprinderea celor apropiati si a fanilor.

„Cu asta inchid capitolul ‘showbiz’. As minti daca as spune ca ‘a fost o perioada frumoasa’. Singurul adevar este ca am invatat foarte multe pe care le si aplic de acum incolo in tot ce voi creea si cine voi deveni. Dorinta de a fi in showbiz este o boala de care m-am vindecat… pur si simplu, nu am mai simtit sa fac parte. NEVOIA de a transpune idei, sentimente si emotii in cuvinte, sunete si imagini este o boala care nu trece niciodata”, a scris artistul pe o retea de socializare.

Originar din Nigeria, Anthony a plecat de acasă în urmă cu mai bine de 12 ani, pentru a urma o facultate în România. Îşi dorea să devină medic, iar în România nu avea această posibilitate. Mama lui fiind româncă, Anthony Icuagu a putut obţine o bursă de studii la Bucureşti şi aşa a ajuns să urmeze cursurile Facultăţii de Medicină (n.r. tatăl lui e medic ginecolog în Nigeria, iar mama asistentă). Culmea, după 5 ani de studii, Anthony a decis în anul terminal că muzica este mult mai importantă pentru el, aşa că şi-a retras dosarul şi a renunţat la studii. Desi credea ca din punct de vedere profesional şi-a găsit drumul în viaţă, iata ca artistul a decis sa inchida capitolul „showbiz”.