Decizie dramatică pentru Celine Dion! Artista şi-a anulat toate concertele

De: Cătălina Matei / 14.08.2014, 09:40
Decizie dramatică pentru Celine Dion! Artista şi-a anulat toate concertele
Cântăreaţa de origine canadiană a anunţat marţi, prin intermediul unui comunicat publicat pe pagina sa de Facebook, că şi-a suspendat toate activităţile profesionale, anulând inclusiv turneul din Asia şi concertele din Las Vegas.

„După ce a reflectat foarte serios, Celine Dion a luat decizia de a amâna pe o perioadă nedeterminată toate activităţile ei profesionale, cu scopul de a se concentra 100% asupra stării de sănătate a soţului ei şi a familiei sale”, se afirmă în acel comunicat, care reaminteşte faptul că soţul cântăreţei, Rene Angelil, în vârstă de 72 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasă în decembrie 2013, potrivit Mediafax.

Cântăreaţa spune că doreşte să îşi concentreze „întreaga energie şi forţă pe vindecarea soţului ei”.

„Este esenţial pentru mine să dedic tot timpul meu lui René şi copiilor noştri”, a adăugat artista, prezentând scuze fanilor ei „pentru inconvenientele” pe care le-a cauzat.

Foto: Hepta

De altfel, artista spune că nu este nici ea „vindecată pe deplin” de un virus „care provoacă inflamarea muşchilor adiacenţi coardelor vocale şi care o împiedică să urce pe scenă, de pe 29 iulie”.

Din toate aceste motive, artista şi-a anulat  toate spectacolele programate la Caesars Palace din Las Vegas şi turneul ei din Asia, care urma să aibă loc în această toamnă.

Celine Dion şi Rene Angelil, care este şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, în vârstă de 13 ani, şi gemenii în vârstă de 4 ani Eddy şi Nelson.