DECIZIE RADICALĂ: Sofia Vergara şi-a îngheţat…

De: Cătălina Matei / 21.06.2014, 12:00
DECIZIE RADICALĂ: Sofia Vergara şi-a îngheţat...
La aproape 42 de ani, cel mai bine plătită actriţă de televiziune din lume este o femeie singură, sexy şi dornică de a mai avea un copil. Sofia Vergara a rupt logodna cu Nick Loeb în urmă cu câteva săptămâni şi a decis că e momentul să îşi îngheţe ovulele!

În urma unor despărţiri, unele femei se consolează la cumpărături, altele consumă dulciuri fără limite sau petrec seară de seară în cluburi. Însă actriţa din „Modern Family” a decis că îşi mai doreşte un copil. Şi cum a rămas fără iubit, Sofia a hotărât că e momentul să-şi îngheţe ovulele şi să le stocheze într-o bancă de profil.

Conform site-ului perezhilton.com, actriţa va apela la o prietenă apropriată ca să-i fie mamă surogat pentru viitorul copil. „Sofia deja a făcut teatamentul injectabil de fertilizare, şi-a îngheţat ovulele… Evident, nu va fi copilul lui Nick, dar Sofia a fost dintotdeauna o luptătoare”, a precizat o sursă din anturajul actriţei.

Sofia Vergara va împlin 42 de an pe 10 iulie şi are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, Manolo Gonzalez, în vârstă de 21 de ani.

Vezi mai multe poze cu Sofia Vergara în galeria foto.

Foto: Hepta