DECIZIE-ŞOC: S-au despărţit după doi ani de căsnicie

De: Cătălina Matei / 14.05.2014, 10:02
DECIZIE-ŞOC: S-au despărţit după doi ani de căsnicie
După aproape doi de la nuntă, Giulia Anghelescu şi soţul ei Vlad Huidu au decis să se separe pentru o perioadă. Paparazzii i-au suprins pe cei doi petrecându-şi separat minivacanţa de 1 Mai.

Deşi păreau extrem de fericiţi, se pare că lucrurile nu merg deloc bine în căsnicia dintre cântăreaţă şi fratele lui Şerban Huidu. Revista Spz a publicat poze în care cei doi au fost surprinşi petrecându-şi separat minivacanţa de 1 Mai, pe litoral. În timp ce Giulia a plecat din Bucureşti spre mare cu maşina personală, soţul ei a ales să se deplaseze cu motocicleta. Ajunşi pe litoral, cei doi s-au cazat în staţiuni diferite.

Contactată de cancan.ro, artista a declarat: “Este adevărat că eu şi Vlad am petrecut separat vacanţă de 1 Mai. El a fost cu prietenii lui, iar eu am fost cu prietenele mele. Când eram acolo, am decis că avem nevoie de o pauză, că în orice cuplu“.

De altfel, Giulia a postat pe o reţea de socializare, în ultima vreme, numai poze cu ea în care apare singură, fără Vlad Huidu, şi fără vereghetă.

Rămâne de văzut dacă Giulia şi Vlad vor ajunge la divorţ. Între timp, fetiţa celor doi, Antonia, rămâne în grija mamei.