Decizii ale Comisiei de Disciplina

Apropo.ro / 21.05.2004, 09:19
Decizii ale Comisiei de Disciplina
Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis, joi, suspendarea pentru o etapa a jucatorul brașovean Nicolae Grigore, care a fost eliminat de pe teren în meciul FC Brașov - Apulum, din etapa a XXVII-a a Diviziei A. De asemenea, Grigore a fost amendat cu suma

Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis, joi, suspendarea pentru o etapa a jucatorul brașovean Nicolae Grigore, care a fost eliminat de pe teren în meciul FC Brașov – Apulum, din etapa a XXVII-a a Diviziei A.

De asemenea, Grigore a fost amendat cu suma de 900.000 de lei.

Tot în cadrul ședinței de joi s-a decis suspendarea pentru o etapa și amendarea cu 900.000 de lei a jucatorilor Daniel Ghindeanu (FC Național) și Radu Oprea (Farul Constanța). Fotbaliștii Sergiu Costin (Gloria Bistrița), Valentin Negru (Rapid), Dinu Todoran (Petrolul) și Irinel Voicu (Poli AEK Timișoara) au fost suspendați cîte o etapa și amendați cu suma de 1.800.000 de lei. Toți acești jucatori au fost sancționați pentru acte de indisciplina din etapa a XXVI-a a Diviziei A, astfel ca ei și-au ispașit pedeapsa în etapa a XXVII-a.

Clubul Dinamo va trebuie sa achite gruparii Rapid, pîna pe 31 mai, suma de aproximativ 4.600 de euro, ceea ce reprezinta contravaloarea a 157 de scaune rupte și 42 fisurate, la meciul direct dintre cele doua echipe, cîștigat de gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare cu scorul de 3-2.  

Mediafax