Declaratia Nataliei Mateut despre accidentul in care a fost implicata

Apropo.ro / 20.07.2011, 08:26
Natalia Mateut si iubitul ei, Beniamin, nu se considera vinovati pentru accidentul rutier in urma caruia un politist a ajuns in coma la spital.

Natalia Mateut si iubitul ei, Beniamin, au fost implicati intr-un accident rutier, soldat cu ranirea grava a unui politist in varsta de 30 de ani.

Cei doi rulau cu viteza la intoarcerea in Bucuresti dinspre mare, cand un politist le-a facut semne sa opreasca.

Natalia si iubitul ei, care se afla la volanul unui Mercedes Clasa S, au ignorat semnalele organului de ordine, fapt care l-a determinat pe acesta din urma sa porneasca, pe motocicleta, pe urme lor.

Agentul i-a depasit pe contrasens, miscare care i-a adus aproape moartea, el izbindu-se frontal de un autoturism BMW.

A cui este vina?

Cei doi tineri nu pot fi invinuiti direct de accident, nimeni nu are probe in acest sens si risca cel mult o sanctiune contraventionala.

politist accident

Imagine dupa accident

„Nu aveam ce sa facem mai mult, exista cel mult o responsabilitate contraventionala. Nu avem mijloace de proba, colegul nu-si mai amintea nimic din ce s-a petrecut inainte de momentul accidentului, a suferit o amnezie. Va dati seama ca primele cuvinte pe care le-au schimbat colegii cu el la fata locului au fost despre starea lui de sanatate. soferul Mercedesului nu are o responsabilitate penala in acest accident, pentru ca impactul a fost intre BMW si motocicleta. Putem spune insa ca este autorul moral al accidentului”, a mai spus comisarul sef Tudorel Dogaru, seful Biroului Accidente al Serviciului de Politie Rutiera din Constanta.

Ce parere are Natalia Mateut despre acest accident?

„Noi am plecat de la mare si in drum spre Bucuresti, am fost opriti la Cernavoda. Ni s-a spus ca a fost un accident in care a fost implicat un politist. Ce vina avem noi ca un politist s-a accidentat? S-a ajuns la supozitia ca el ne urmarea pe noi, dar noi nu am vazut nici un politist care sa vrea sa ne opreasca. Au fost luati ca martori niste cetateni, soferi, care au spus – noi credem ca urmarea Mercedesul ala alb de Satu Mare”, a explicat pentru gandul Natalia Mateut.

Natalia si Beny

Natalia si Beny

„Stii cum a fost? Sa zicem ca eu comand o pizza si baiatul care o livreaza face accident si se raneste grav. E vina mea ca el s-a accidentat? Nu stiu nici cat de instruit pe motocicleta era politistul acesta, am inteles ca era o motocicleta prea mare pentru asemenea depasiri”, a mai spus Natalia Mateut.

Citeste mai multe detalii despre accidentul in care a fost implicata Natalia Mateut, pe Gandul.info