Declaratie de dragoste

Apropo.ro / 29.02.2008, 14:16
Declaratie de dragoste
Iti declar dragostea mea! Iti daruiesc toti ghioceii tineri si puri alaturi de sarutarile si imbratisarile mele.

Iti declar dragostea mea! Chiar daca am mai facut-o, vreau sa o mai fac odata. Acum la inceputul primaverii iti daruiesc toti ghioceii tineri si puri alaturi de sarutarile si imbratisarile mele.

Am fost mai nesuferita, dar stii de ce? Pentru ca recele de afara ma indispunea. Imi doream sa fie aproape clipa asta in care sa ma opresc in loc, sa te cuprind in brate cand te sarut, iar vantul sa ne mangaie usor.

Ma simt mai indragostita mai mult ca oricand. Fiecare floare pe care o miros sau o vad ma trimite cu gandul la tine. Am imaginea ta in minte atunci cand iesi gol din baie, cu prosopul in jurul mijlocului, si cu pielea umeda. Simt cum ma privesc ochii tai in acele momente. Simt fiorii cum ma patrund. Si mai stiu ce facem…dupa. Stiu ca si tie iti plac miscarile pe care eu fac pentru a te provoca la duel. Iti place cum ma bucur pentru fiecare bucurie pe care mi-o faci, ma bucur ca o fetita cuminte si recunoscatoare. Iti place ca sunt doamna in societate….(stii restul). Te bucuri cand ma vezi senina si zambitoare si imi arat sentimentele. Sunt indragostita de tine si Te Iubesc!

Imi pare bine ca ne-am intalnit si ca esti alaturi de mine cand am nevoie. Ca ma intelegi din priviri si cuvintele devin inutile. Ador atingerea ta si miscarile tale. Ador cand te impui si ma domini. Ador cand ma impun si te domin. Ador ca ne completam…nu doar in pat.

Sunt fericita ca steaua pe care o priveam si la care imi puneam dorinte…mi le-a indeplinit. Asta doresc tuturor…implinire si fericire!

Trimite urari de martisor prin Free Sms!