Declaraţii perverse! Dakota Johnson din Fifty Shades:”Sunt lucruri foarte „murdare” acolo” – Imagini provocatoare

De: Cătălina Matei / 03.02.2017, 14:09
Declaraţii perverse! Dakota Johnson din Fifty Shades:
Dakota Johnson a dezvoltat o pasiune pentru jucăriile pentru adulţi după seria „Fifty Shades”

Actriţa Dakota Johnson, care a jucat rolul principal feminin în celebrele filme „Fifty Shades”, a declarat că după încheierea filmărilor a dezvoltat o pasiune pentru jucăriile sexuale. Ea s-a arătat încântată de dispozitivele inspirate de peliculele din serie.

Dakota a spus că înainte de filmele „Fifty Shades” nu era foarte interesată de aceste jucării, dar a fost nevoită să se documenteze mult pentru roluri. Acum a ajuns să le cunoască şi, potrivit ei, pe piaţă sunt jucării pentru adulţi frumoase şi „chic”. Totuşi, nu are un astfel de dispozitiv favorit. Ea a adăugat că nu a primit de la fani cadouri care să includă astfel de dispozitive, ceea ce i s-a părut ciudat, deoarece s-ar fi aşteptat. „Poate le-au trimis la o adresă greşită”, a glumit actriţa. Johnson a anunţat şi că vrea să devină regizor, deoarece sunt câteva poveşti pe care vrea să le transforme în filme.

Protagonista controversatului film „50 Shades of Grey”, în ipostaze extrem de ofertante la plajă!

Fifty Shades of Grey este adaptarea romanului erotic devenit best-seller. Filmul urmăreşte viaţa Anastasiei Steele (Dakota Johnson), o tânără studentă virgină, care se îndrăgosteşte de un playboy miliardar, Christian Grey (Jamie Dornan). Cei doi încep o relaţie neconvenţională, bazată pe sex şi semnează un contract care le va schimba complet viaţa.