Declaraţiile incredibile ale unei celebre blonde de la noi! A fost iubita câtorva fotbalişti dar e încă virgină

De: Nicoleta Nicolae / 22.03.2016, 09:43

Declaraţiile incredibile ale unei celebre blonde de la noi! A fost iubita câtorva fotbalişti dar e încă virgină
Sabrina Fabian, devenită celebră în showbiz-ul românesc sub pseudonimul de Barbie de România a mărturisit că, deşi este majoră, este una dintre fetele care, încă, nu a cunoscut la modul biblic, vreun bărbat.

”Da, sunt încă virgină! Iar asta pentru că în toate relaţiile pe care le-am avut, cu fotbalişti sau cu orice alţi bărbaţi, nu am simţit că sunt destul de respectată. Nu sunt adepta ideei că o femeie trebuie să facă dragoste, prima oară, în noaptea nunţii, dar eu aştept ceva de la bărbatul care să mă convingă că merită acest dar din partea mea”, explică Barbie de România, pentru spynews.ro.


Mai mult, Sabrina, care s-a făcut remarcată în showbiz cu prestaţia ei de pe scena X-Factor, dar şi cu relaţiile cu o serie de fotbalişti mai mult sau mai puţin celebri, bărbatul de lângă ea trebuie să îi demonstreze că merită să ajungă în dormitorul ei. ”Trebuie să se poarte foarte frumos cu mine şi trebuie să îmi arate că mă iubeşte cu adevărat. Nu vreau prinţi, ca în poveşti, dar, până acum, am constatat că sunt cam mulţi care habar nu au ce înseamnă să îl respecţi pe cel de lângă tine”.