Deco: Mi-ar placea sa lucrez din nou cu Jose Mourinho

Apropo.ro / 01.08.2007, 10:24
Deco: Mi-ar placea sa lucrez din nou cu Jose Mourinho
Mijlocasul echipei FC Barcelona, Deco, a declarat, marti, pentru cotidianul The Sun, ca i-ar placea sa lucreze din nou cu tehnicianul Jose Mourinho (Chelsea), cu care a câstigat Liga Campionilor sub culorile formatiei FC Porto, informeaza AFP. "Ideea de a evolua din nou sub

Mijlocasul echipei FC Barcelona, Deco, a declarat, marti, pentru cotidianul The Sun, ca i-ar placea sa lucreze din nou cu tehnicianul Jose Mourinho (Chelsea), cu care a câstigat Liga Campionilor sub culorile formatiei FC Porto, informeaza AFP.

„Ideea de a evolua din nou sub ordinele lui Jose ma atrage. El a avut o mare influenta asupra carierei mele. Mi-ar placea sa lucrez din nou cu el. Premier League este un campionat la fel de interesat ca cel din Spania, iar eu ma regasesc în jucatorii care evolueaza aici. Anglia poate fi o posibilitate pentru mine, este un campionat în care mi-ar placea sa joc”, a declarat Deco, în vârsta de 29 de ani.

Deco a comentat si informatiile aparute în presa potrivit carora ar putea sa se transfere la Chelsea sau Newcastle, spunând: „Se fac multe speculatii privind viitorul meu, dar pentru moment sunt jucatorul formatiei FC Barcelona”.

Deco are contract cu gruparea spaniola pâna în 2010.

Mediafax