Decontarea unei relatii

Apropo.ro / 02.12.2001, 22:12
Decontarea unei relatii
Totul despre sex:   Tine-o treaza! Educatie sexuala: Adio penetrare Relatii:  Cucereste-o ! Confesiuni:   Si la bine si la rau! Dupa ce ai pompat amintiri frumoase in partenera, dezmeticeste-o din vraja propriei voastre dragoste pasionale cu un dus



Totul despre sex:   Tine-o treaza!

Educatie sexuala: Adio penetrare

Relatii:  Cucereste-o !

Confesiuni:   Si la bine si la rau!




Dupa ce ai pompat amintiri frumoase in partenera, dezmeticeste-o din vraja propriei voastre dragoste pasionale cu un dus rece…dar nu chiar sloi, ca sa nu pari misogin. Nu-i poti spune ca ai mimat orgasmele, fiindca ejacularile tale spectaculoase au fost in fata ei permanent dovezi ale faptului ca gemetele tale de placere nu erau trucate.

Mai mult spatiu relational te face sa te simti un barbat mai liber si iti permite sa devii don juan-ul permanent disponibil. Dar ei trebuie sa-i spui altceva.

Spune-i ca nici interesul si nici dezinteresul tau actual nu sunt inventate si decat sa reincalzeasca o ciorba sleita mai bine trece la felul doi. Da-i numarul de telefon al unui prieten si chiar roaga-l sa o invite in oras. Scoate-o in oras cu gasca, ca si cand i-ai face un favor. In ultima instanta, apeleaza la una din fostele tale prietene sa-ti bata cu pumnii in usa si sa-ti strige ca a-i lasat-o insarcinata. Intreab-o apoi cat se poate de protocolar pe prietena de care vrei sa te desparti daca vrea sa devina domnisoara de onoare a fostei tale iubite si a viitoarei tale sotii.

Cristian Galeriu