Deea de la „Temptation Island – Insula iubirii” lansează prima sa piesă – Spune „da”

De: Cătălina Matei / 30.06.2016, 14:04
Deea de la „Temptation Island – Insula iubirii” lansează prima sa piesă – Spune „da”
Deea, concurentă în primul sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, iar acum ispită în cel de-al doilea sezon, lansează prima sa piesă muzicală, „Spune da”, compusă de Marius Văduva, cu versuri compoziţie proprie.

 După participarea la „Temptation Island – Insula iubirii”, Deea şi-a dat seama că vrea să-şi împlinească şi cel mai vechi vis al său, acela de a cânta, aşa că anul trecut a decis să participe la „X Factor”, unde a ajuns în echipa lui Horia Brenciu. „Faptul că am participat la „X Factor” m-a făcut să am mai multă  încredere în mine şi implicit să îmi doresc să lupt mai mult să îmi fac propriile piese.” Deea speră ca melodia Spune „da” să fie începutul carierei sale muzicale pentru că asta este ceea ce îşi doreşte să facă în viitor. „Nu am alte planuri de viitor în afară de construirea unei cariere muzicale. Muzica este lucrul care mă face cu adevarat fericită şi împlinită”, mărturiseşte Deea.

Cel care a descoperit pentru prima dată că Deea are voce a fost profesorul de muzică din clasa a V-a, cel care a şi pregătit-o pentru primul ei concurs şcolar. Totuşi, până la „X Factor”, Deea nu a mai cântat decât ocazional, la concursurile organizate în şcoala generală.

Prima sa piesă muzicală este una care o reprezintă. „Regăsesc o parte din mine în acestă  piesa, este vorba despre latura aceea nebunească şi jucăuşă a mea”, spune Deea. Piesa este, de altfel, şi pe placul mamei sale. „Familia si prietenii aşteptau să fac acest pas, îşi doreau să se întâmple mai devreme, ca şi mine, de altfel, însă destinul a decis că acesta este momentul potrivit, iar ei s-au bucurat enorm că am reusit, în sfârşit. Si da, le-a plăcut melodia, în special mamei mele,  care nu se mai satură sa o asculte”, spune Deea fericită. ”Îmi doresc din suflet ca această melodie să prindă la public, să o aud la radio, sa aud oamenii fredonând-o şi, bineînţeles, să beneficiez de avantajele care mă vor ajuta să o lansez pe a doua, a treia şi aşa mai departe”, mărturiseşte Deea cu speranţă şi încredere.