Deep Purple cântă joi la Bucureşti

De: Nicoleta Nicolae / 19.02.2014, 10:00
Deep Purple cântă joi la Bucureşti
Joi, 20 februarie 2014, formaţia britanică Deep Purple va concerta la Sala Polivalentă din Bucureşti. Organizatorii au dat detalii despre concert şi ora de la care va fi permis accesul.

În vara lui 2013, Deep Purple a susţinut un concert la Cluj- Napoca, iar acum, fanii trupei îi vor putea asculta live în Bucureşti, joia aceasta. Accesul la concertul pe care trupa Deep Purple îl va susţine joi, la Sala Polivalentă din Bucureşti, va fi permis de la ora 19.00, informează organizatorul evenimentului, Emagic, citat de MEDIAFAX.

Accesul în Sala Polivalentă va fi posibil începând cu ora 19.00, cu câteva minute înaintea orei 20.00 fiind programat să înceapă concertul trupei din deschidere, Grimus. Deep Purple va urca pe scenă imediat după trupa Grimus, promiţând publicului peste o oră şi jumătate de muzică live cu piese cunoscute, dar şi melodii noi, incluse pe noul album „Now What?!”.

Mai multe pe http://www.mediafax.ro/life-inedit/concertul-deep-purple-din-capitala-de-la-ce-ora-va-fi-permis-accesul-12108213