Deepcentral revine cu un nou sound! Ascultă noul single „Hey Girl (Dreaming of Moscow)”

De: Cătălina Matei / 23.09.2014, 10:52
Deepcentral revine cu un nou sound! Ascultă noul single
Formaţia Deepcentral a reuşit să încânte publicul în "perioada dance" 2008-2011 cu cele mai puternice single-uri din acel moment: "Russian Girl", "În Love", "Music Makes Me Free" sau "Speed of Sound".

Deşi recent Deepcentral a ţinut playlist-ul radio/tv cu cele mai frumoase piese de dragoste („O Stea”, „Sus până la cer”, „Dragostea învinge”) acum cei doi membri Deepcentral, George şi Doru, revin cu sound-ul care i-a consacrat.

 „Hey Girl (Dreaming of Moscow)”: http://youtu.be/tUdJt6zqdlk

Susţinuţi de Universal Music Romania şi Forward Agency, Deepcentral lansează noul single „Hey Girl (Dreaming of Moscow)”, piesă cu o puternică energie dance şi care beneficiază de un videoclip deosebit, în regia lui Slava Sârbu.

George Călin şi Doru Todoruţ (Deepcentral) au declarat: „> este o piesă diferită de ce am făcut în ultima vreme, o piesă care oferă o energie aparte. Am cântat-o pentru prima dată pe o scenă din Moscova, în faţa a 6000 de oameni, în vara acestui an. A fost un sentiment fantastic, asta ne-a încurajat să grăbim lansarea că single a piesei.”

Deepcentral a prezentat pentru prima oară piesă în România pe două dintre cele mai mari scene locale – în cadrul galelor premiilor Romanian Music Awards Braşov 2014 şi Media Music Awards Sibiu 2014.

RMA: https://www.youtube.com/watch?v=sgide9sGOF0

Recent, Deepcentral a lansat şi piesa „Sunshine”, colaborare cu unii dintre cei mai cunoscuţi artişti dance din Rusia – Sunstroke Project:

„Sunshine”: https://www.youtube.com/watch?v=FZXriDh2xLk