Deepcentral şi Mihai Chiţu lansează varianta acustică pentru “#DragosteaInvinge”

De: Cătălina Matei / 16.10.2014, 13:19
Deepcentral şi Mihai Chiţu lansează varianta acustică pentru “#DragosteaInvinge”
Mihai Chiţu a lansat “City Session” în urmă cu o săptămână, proiect ce incude o serie de patru videoclipuri filmate pe străzile din Bucureşti. Campania special creată pentru prietenii virtuali ai artistului surprinde cu o nouă colaborare.

Deepcentral, adică George şi Doru, fac echipă cu Vocea României pentru un cover acustic al super-hitului “#DragosteaInvinge”. Deşi nu se afla la prima colaborare muzicală, cei trei au făcut echipă şi pentru primul single Mihai Chiţu, lucrează cu la fel de multă pasiune.

Foto: PR

“#DragosteaInvinge îmi place foarte mult şi mă bucur că băieţii de la Deepcentral au acceptat să facă parte din poiectul ! Fiecare întâlnire cu ei este productivă şi lucram împreună cu mare drag!”, a declarat Mihai Chiţu

Cântăreţul a câştigat cel mai recent sezon al emisiunii concurs “Vocea României”, iar primul videoclip în colaborare cu Pacha Man, “Tot ce vreau”, a depăşit un million de vizualizări.

În prezent, Mihai se pregăteşte să lanseze un nou single, dar până atunci cei ce îi apreciază muzica pot urmări proiectul City Session.