Defecte și efecte la televizor

Apropo.ro / 27.03.2006, 12:31
Defecte și efecte la televizor
HASTA LA VISTA, BABY! Costin Marculescu Nu știm daca a interesat pe cineva, dar Costin Marculescu a fost batut, chipurile de niște criminali angajați de fosta lui colaboratoare, și a venit sa se plânga luni seara la OTV. Asta n-ar fi înca nimic, dar domnul cu

HASTA LA VISTA, BABY!
Costin Marculescu

Nu știm daca a interesat pe cineva, dar Costin Marculescu a fost batut, chipurile de niște criminali angajați de fosta lui colaboratoare, și a venit sa se plânga luni seara la OTV. Asta n-ar fi înca nimic, dar domnul cu rpicina era într-un asemenea hal, ca parea sa fi venit direct de pe strada, unde a fost atacat. Domule Diaconescu, puteați sa-i dați și omului un șervețel? Îi curge sîngele din nas și stricș aparatura.

TALK TO THE HAND
Mihaelei Radulescu

Acum știm rețeta secreta de slabit a Mihaelei Radulescu: Floriol Mediteran. Cum o fi ajuns ea sa faca reclama de la vopseaua de par la ulei, nu știm (doar și Andreea Marin, acum și Banica, a facut reclama la margarina). Oricum, chiar daca aceasta evoluție (și cu slabitul, și cu cratița) i se datoreaza lui Elan sau nu, trebuie sa vedeți acest clip! Apropo, pe când o supa la plic? Sau poate un pate de ficat?

I’LL BE BACK
Annei Lesko

Deși nu o spune cu toata gura, Annei Lesko îi este dor de Irinel Columbeanu. Într-un interviu acordat la B1 TV, Anna Lesko s-a confesat: „Irinel are un loc extrem de special în sufletul și în inima mea și îl va avea întotdeauna”. Mai apoi a negat ca-l mai iubește, dupa care a zis ca „daca doi oameni se iubesc, relația poate fi reluata”. Așa ca, daca o fi sa fie, doar n-o sa refuze. Of, Anicyka maya, încurcate sunt caile inimii!

Citește colecția întreaga de perle din televiziune numai în

Tags: