Dejan Milicevic vine in Kristal Summer Club Mamaia

Apropo.ro / 21.04.2008, 16:40
Dejan Milicevic vine in Kristal Summer Club Mamaia
Dejan Milicevic se va afla pe 3 mai in Kristal Summer Club alaturi de prietenul sau Marko Milosavljevic, intr-un back2back special.

Dupa ce am dansat pana dimineata in 16 noiembrie 2007 la Bucuresti, cand Dejan Milicevic a venit impreuna cu Marko Nastic, de data aceasta il vom gasi pe 3 mai in Mamaia la Kristal Summer Club alaturi de prietenul sau Marko Milosavljevic, intr-un back2back special

Dejan Milicevic & Marko Milosavljevic – fiind doua personaje importante ale clubbing-ului balcanic, numele lor este strans conectat de labelul Jesus Loved You si Recon Warriors, ai caror creatori sunt slovenul Valentino Kanzyani, respectiv sarbul Marko Nastic.

Dejan Milicevic a inceput sa mixeze la inceputul lui 1996 la varsta de 16 ani intr-un club mic din Belgrad numit Omen. In ’96 pentru prima data este invitat de prietenul sau din copilarie Marko Nastic sa participe intr-un proiect si atunci a luat nastere Teenage Techno Punks, un back2back de hard, funky si techno intr-o combinatie originala si foarte tehnica. Inca din ’82 TTP a fost castigatorul premiilor Rhythm Of The Heart decernate de Radio B92 ca fiind cel mai bun duo techno din tara si de atunci a inceput mania TTP. Stilul sau este o variatie de techno, house, minimal si electro, combinata si mixata pe 3 platane.
Impreuna cu Marko Milosavljevic si Marko Nastic, participa la diverse proiecte cum ar fi Music For The Body And Soul, unde sunt gazde la Radio B92 din Belgrad si unde cei mai mari DJi ai lumii sunt invitati sa mixeze.

Marko Milosavljevic si-a inceput cariera de asemenea la 16 ani si imediat a fost invitat sa mixeze la un eveniment mare organizat de Teshka Mashinerija, un promoter cunoscut pe piata din Serbia. Curand l-a cunoscut pe Marko Nastic, care a avut si inca are o influenta pozitiva asupra muzicii sale. Aproape fanatic dedicat muzicii si avand doza care trebuie de curaj, il fac sa se distinga intre Dj-ii actuali. Cateodata sa-l ajuti inseamna sa-l obligi sa mai ia o pauza. A fost rezident in toate cluburile mari din Belgrad si a mixat in multe petreceri la headliner, dar si co-star alaturi de prietenii sai. A fost aplaudat la Exit Festival in 2005, 2006 si 2007 la Dance Arena.

Intrare: 30 RON all night