Delegațiile PNL și PD au sosit la Palatul Victoria

Apropo.ro / 08.12.2006, 13:13
Delegațiile PNL și PD au sosit la Palatul Victoria
Delegațiile PNL și PD au sosit la Palatul Victoria, cu puțin timp înainte de expirarea termenului acordat de președintele Traian Basescu, pentru rezolvarea crizei din Guvern. PD este reprezentat de Emil Boc, Adriean Viceanu și Vasile Blaga, iar PNL de

Delegațiile PNL și PD au sosit la Palatul Victoria, cu puțin timp înainte de expirarea termenului acordat de președintele Traian Basescu, pentru rezolvarea crizei din Guvern.

PD este reprezentat de Emil Boc, Adriean Viceanu și Vasile Blaga, iar PNL de premierul Calin Popescu Tariceanu, Radu Stroe, Bogdan Olteanu, Dan Motreanu.

Liberalii și democrații au discutat, vineri, cu președintele Traian Basescu despre împarțirea posturilor ramase vacante dupa retragerea PC de la guvernare.

Președintele Traian Basescu le-a cerut, vineri, membrilor Cabinetului sa rezolve problema nominalizarii ministrului Economiei și Comerțului pâna la ora 14.00, susținând ca nu e de acceptat ce se înâmpla în momentul de fața.

„Dragii mei, rezolvați-o azi, pâna în ora 14.00 cu ministrul Industriilor! Nu se poate ce se întâmpla public”, a spus șeful statului.

Mediafax