Delia a cântat suspendată la o înălţime de 7 metri în prima seară a show-ului „Acadelia”

De: Alexandra Necsoiu / 16.11.2018, 12:18
Delia a cântat suspendată la o înălţime de 7 metri în prima seară a show-ului „Acadelia”
Un show la înălţime, din toate punctele de vedere! Asta se poate spune despre prima seară a concertului „Acadelia”, când spectatorii Sălii Palatului au putut vedea rezultatul muncii Deliei şi-a echipei ei din ultimele luni. O scenă transformată într-un regat al dulciurilor, o sală decorată în ton cu întreaga reţetă, coregrafii uimitoare, dansatori perfect sincronizaţi, costume fascinante şi o artistă care a demonstrat încă o dată că şi în România pot fi organizate spectacole de o asemenea anvergură.

Delia a deschis seria concertelor de la Sala Palatului din această toamnă cu cea mai recentă piesă a sa, „Acadele”. Pe scenă, dintr-un tort imens au apărut dansatorii, iar publicul a fost luat prin surprindere când în mijlocul lui au apărut acrobaţi şi uriaşi pe picioroange, viu coloraţi şi energici. Mai multe torturi şi-au luat zborul deasupra scenei, ridicate în aer cu ajutorul unor drone.

Unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii, înaintea căruia Delia a vorbit cât se poate de sincer despre perioada copilăriei şi pierderile resimţite odată cu maturizarea, a fost duetul alături de sora ei, Oana, pe piesa „Cine m-a făcut om mare”. În timpul lui, Delia a mângâiat cu blândeţe burtica surorii ei, însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar la finalul său, pe scenă a apărut şi mama celor două, în braţe cu nepoţica Deliei, Jessie. Cele trei generaţii de femei au primit aplauze, iar Delia, o îmbrăţişare lungă şi emoţionantă din partea mamei sale.

Tot aseară, Delia a cântat o parte a piesei „Gura ta” suspendată la o înălţime de 7 metri. Curajoasă, Delia s-a şi răsucit în aer de mai multe ori, iar întregul moment artistic nu doar că i-a ieşit perfect, dar a şi lăsat sala cu respiraţia tăiată. Un număr de iluzionism, la finalul piesei „Du-te-mă”, a făcut ca artista să dispară de pe scenă… ca prin minune şi pe toată durata piesei „Da, mamă”, Delia a părut „înghiţită” de o pernă imensă, pe care a tot plutit.

Nelipsiţi au fost şi invitaţii speciali, Nick, alături de care Delia a interpretat piesele „Vreau să plâng” şi „Vino la mine” şi Grasu XXL, cel cu care a scos „Despablito”, unul dintre hiturile acestei veri.

Pe toată durata show-ului, Delia a transmis mai multe mesaje prin care a îndemnat publicul să-şi trăiască viaţa exact aşa cum îşi doreşte, independent de reguli şi norme. Artista, cunoscută pentru faptul că este o gurmandă, şi-a încheiat spectacolul cu următoarele cuvinte: „Mâncaţi cât vreţi, doamnelor! Puneţi pe voi! Aveţi dreptul!”

Pe lângă prestaţia artistică ireproşabilă a Deliei şi a tuturor celor implicaţi în povestea muzicală spusă pe scenă, strălucirea show-ului „Acadelia” a fost asigurată şi de aparate laser de mare putere, de cei 130 de metri pătraţi de ecran led şi de cele peste 300 de aparate de lumină inteligentă. Jocurile de lumini şi umbre, efectele 3D şi grafica show-ului au fost în sine momente artistice impresionante. Totul a respectat conceptul show-ului, inclusiv confetti, care au fost în formă de acadele.