Delia a primit, în sfârșit, inelul de logodnă cu diamant galben

Apropo.ro / 17.04.2012, 15:30
Delia a primit, în sfârșit, inelul de logodnă cu diamant galben
Cântăreața Delia Matache a primt inelul de logodnă de la viitorul soț, Răzvan Munteanu. Inelul are un diamant galben în valoare de 5.000 de euro!

Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au logodit, iar inelul cu diamant galben i-a fost oferit chiar de Paște. Cererea în căsătorie a avut loc anul trecut, dar Delia a trebuit să mai aștepte puțin până să fie gata inelul de logodnă, cu piatra rară.

„Așteptam de mult să fie gata, era în lucru. Este o piatră cu o culoare foarte rară, pe care o iubesc”, spune cântăreața. Diamantul are aproape două carate și are reflexe verzui și a costat 5.000 de euro.

inel Delia

Delia și Răzvan fac nunta în august 2012. Nu au stabilit detaliile, dar vor să aibă parte de o nuntă de neuitat, una trăsnită.

„Mă mărit în august. O să fie o nuntă cool, trăsnită, ca noi, nu va fi sigur o nuntă discretă”, a mărturisit artista în vârstă de 30 de ani.

Delia a fost cerută de soție în timpul unei vacanțe petrecute în Thailanda. Într-un decor de vis, în apă, Răzvan i-a făcut marea propunere.

Delia și Răzvan își doresc să întemeieze o familie împreună, dar un bebe nu va veni chiar imediat după nuntă, așa cum se zvonește. „Nu mă concentrez pe asta. Nu sunt nici împotrivă, nici pentru. Dacă e să se întâmple, veți afla”, a spus Delia.

Artista a declarat că nu va renunța la muzică nici atunci când va deveni mămică. Va încerca să le îmbine. „Eu nu sunt cas­nică și nu voi fi nici când voi avea un copil, pentru că-mi place prea mult ce fac”, a declarat cântăreața.

Și până când va veni și ziua nunții, Delia se ocupă de muzică, lansări de noi piese și pictoriale incendiare.

Cel mai recent single al artistei se intitulează „Omadeo” și are și un videoclip. Piesa a fost produsă de Mym Constantin și Nick Kamarera, în „NK Studio”.

Videoclipul a fost filmat și regizat de Delia ft. Răzvan, în vacanța din Thailanda. „Omadeo” este o piesă care le va aduce mereu aminte de frumoasele momente trăite împreună, în vacanță.